Инфарктно заседание на Националния съвет на БСП се провежда на Позитано“ 20.

...
Инфарктно заседание на Националния съвет на БСП се провежда на Позитано“ 20.
Коментари Харесай

Костадин Паскалев коментира списъка „Магнитски“ и защо Румен Овчаров е в него

Инфарктно съвещание на Националния съвет на БСП се организира на „ Позитано “ 20. Знакови членове на са били отстранени поради особеното си мнение от това на управлението на партията.

„ Това, което се случи през днешния ден на съвещанието на пленума е същото, което сме виждане – липса на разговор, демонстрираха нетърпимост към хората, които имат друго мнение. Тези членове бяха препоръчани даже за изключване. Сред тях съм и аз. Общо над 20 индивида, измежду които Петър Мутафчиев, Дора Янкова, Емилия Масларова “. Това съобщи Костадин Паскалев от в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Имаше предложение от Румен Овчаров  Румен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 година в Бургас. В интервала 1979–1984 приключва висше обучение в всички членове, които не се бяха записали предишния път да бъдат препоръчани за изключване от Румен Овчаров  Румен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 година в Бургас. В интервала 1979–1984 приключва висше обучение в. Тази точка обаче беше изтеглена “, добави той.

По думите му се трансформира в властническа партия.

„ Не е значимо какво мисли вътрешната съпротива в, а гласоподавателите. Това не се харесва от тях. има тежки проблеми “, призна социалистът.

В този миг стана ясно, че Съединени американски щати са популяризирали нов лист със глобени българи по „ Магнитски “.

Знаковите имена в него са Владислав Горанов и Румен Овчаров  Румен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 година в Бургас. В интервала 1979–1984 приключва висше обучение в.

Костадин Паскалев разяснява името на един от политиците, който е от най-ярките имена в Българска социалистическа партия: „ Румен Овчаров  Румен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 година в Бургас. В интервала 1979–1984 приключва висше обучение в е един от най-явните поддръжници на Корнелия Нинова. След като някаква страна се занимава с хора, които са забогатели не изключително почтено, не е добре за страната “.

„ Думите на Корнелия Нинова, че били поканени другите леви партии да водят разговор с – това е двуличие. Движение за права и свободи и ГЕРБ по-леви партии ли са? „, пита Паскалев.

„ Може би на следващия ден ще има продължение на освобождението на партийни членове. Очаквам да има кавги. Знам, че се подменят делегати на Конгреса. Според мен са сменени сред 60 и 70 делегати. Няма претекст за това, било решение на управлението. Подменени са всички преброители на конгреса “, разкри той.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР